Els Premis Sonor tanquen candidatures amb prop de 200 podcasts inscrits per segon any consecutiu

El passat dijous 31 de març va acabar el termini de presentació de candidatures als Premis Sonor, organitzats per LA MIRA, amb la col·laboració de Catalunya Ràdio, que reconeixeran els millors podcasts difosos durant l’any 2022. Fet el recompte, l’organització celebra l’èxit d’aquesta segona edició, en la qual s’han presentat prop de 200 tenint present que alguns opten a imposar-se en més d’una categoria.

Aquesta xifra es repeteix per segon any consecutiu i amb aquestes dades es fa evident la importància i la necessitat que hi ha de reconèixer i, sobretot visibilitzar, el talent dels Països Catalans que aposta per crear contingut en català.

Durant les properes setmanes els membres del jurat analitzaran les candidatures presentades i duran a terme la deliberació de les propostes guanyadores, que es donaran a conèixer durant la gala d’entrega de premis que tindrà lloc el proper dilluns 15 de maig, a les 9 del vespre, al Spotify Camp Nou

Un jurat d’experts atorgarà els següents guardons: millor podcast de ficció, millor podcast de narrativa no-ficció (inclou periodisme i investigació periodística), millor podcast d’entreteniment (inclou humor), millor podcast conversacional, millor podcast publicitari (branded-podcast) i millor podcast d’innovació. A més, i a proposta seva després d’analizar tots els espais, lliurarà aquests premis: millor realització i disseny sonor, millor guió (idea original), millor producció i millor podcaster (presentador/a, conductor/a).

Una de les categories d’aquests premis, però, no recau en mans del jurat sinó del públic. Des d’aquest mateix dimarts, 4 d’abril, i fins al 21 d’abril s’obre el període de votació entre les deu propostes en català més populars del moment. Tothom pot votar a través d’aquest enllaç la que creu que mereix aquest guardó.

Els Premis Sonor tenen el suport del Futbol Club Barcelona, Estrella Damm, Munich i la Fundació .cat.

Ho organitza:

LA MIRA
LA MIRA

Amb la col·laboració de:

Catalunya Ràdio
Catalunya Ràdio

Amb el suport de:

FC Barcelona
FC Barcelona
Estrella Damm
Estrella Damm
Fundació .cat
Fundació .cat
Munich
Munich
sal de mar
sal de mar
Scarlatta
Scarlatta

Agraïments:

Onix
Onix
Be&Co
Be&Co